Derniers sujets - MENDIME DHE OPINIONE http://mendime.alloforum.com/ SYLVIA PLATH (1932-1963) http://mendime.alloforum.com/sylvia-plath-1932-1963-t1462-1.html Fri, 23 Jun 2006 23:58:22 GMT Federiko Garsia LORKA http://mendime.alloforum.com/federiko-garsia-lorka-t1305-1.html Sun, 18 Jun 2006 22:23:11 GMT Paul Celan (1920-1970) http://mendime.alloforum.com/paul-celan-1920-1970-t1294-1.html Sun, 18 Jun 2006 19:20:00 GMT Ludwig WITTGENSTEIN (1889-1951) http://mendime.alloforum.com/ludwig-wittgenstein-1889-1951-t1286-1.html Sun, 18 Jun 2006 16:58:20 GMT Friedrich NIETZSCHE (1844-1900) http://mendime.alloforum.com/friedrich-nietzsche-1844-1900-t1257-1.html Sun, 18 Jun 2006 12:50:52 GMT Dashuria http://mendime.alloforum.com/dashuria-t1254-1.html Sun, 18 Jun 2006 12:00:11 GMT Histori të shkurtra http://mendime.alloforum.com/histori-shkurtra-t1220-1.html Sat, 17 Jun 2006 16:15:46 GMT EKZISTENCIALIZMI http://mendime.alloforum.com/ekzistencializmi-t1216-1.html Fri, 23 Jun 2006 21:56:21 GMT Një trajtë antiamerikanizmi http://mendime.alloforum.com/trajte-antiamerikanizmi-t935-1.html Sat, 10 Jun 2006 00:22:06 GMT Analiza të Alexandre Adler http://mendime.alloforum.com/analiza-alexandre-adler-t885-1.html Thu, 08 Jun 2006 23:05:45 GMT Poezi nga Ndre MJEDA http://mendime.alloforum.com/poezi-ndre-mjeda-t873-1.html Thu, 08 Jun 2006 20:50:12 GMT Poezi nga Visar ZHITI http://mendime.alloforum.com/poezi-visar-zhiti-t872-1.html Thu, 08 Jun 2006 20:44:32 GMT Pas pavarësimit të Malit të Zi http://mendime.alloforum.com/pavaresimit-malit-t817-1.html Thu, 08 Jun 2006 21:34:36 GMT René DESCARTES (1596-1650) http://mendime.alloforum.com/rene-descartes-1596-1650-t785-1.html Wed, 07 Jun 2006 23:14:57 GMT Ç'është filozofia ? http://mendime.alloforum.com/eshte-filozofia-t653-1.html Wed, 07 Jun 2006 12:13:32 GMT