Derniers sujets - LETERSIA SHQIPTARE - MENDIME DHE OPINIONE http://mendime.alloforum.com/letersia-shqiptare-c824-1.html Poezi nga Ndre MJEDA http://mendime.alloforum.com/poezi-ndre-mjeda-t873-1.html Thu, 08 Jun 2006 20:50:12 GMT Poezi nga Visar ZHITI http://mendime.alloforum.com/poezi-visar-zhiti-t872-1.html Thu, 08 Jun 2006 20:44:32 GMT