Derniers sujets - GJEOPOLITIKE - MENDIME DHE OPINIONE http://mendime.alloforum.com/gjeopolitike-c825-1.html Analiza të Alexandre Adler http://mendime.alloforum.com/analiza-alexandre-adler-t885-1.html Thu, 08 Jun 2006 23:05:45 GMT Pas pavarësimit të Malit të Zi http://mendime.alloforum.com/pavaresimit-malit-t817-1.html Thu, 08 Jun 2006 21:34:36 GMT