Derniers sujets - DIPLOMACI - MENDIME DHE OPINIONE http://mendime.alloforum.com/diplomaci-c826-1.html Një trajtë antiamerikanizmi http://mendime.alloforum.com/trajte-antiamerikanizmi-t935-1.html Sat, 10 Jun 2006 00:22:06 GMT